Page de couverture de Allergy-Free Kids

Allergy-Free Kids

The Science-Based Approach to Preventing Food Allergies

Aperçu

En profiter Essayer pour 0,00 $
L'offre prend fin le 21 janvier 2025 à 23 h 59, heure de l'Est.
Logo de Prime Exclusivité Prime: 2 titres gratuits à choisir pendant l'essa. Des conditions s’appliquent.
Choisissez 1 livre audio par mois dans notre collection inégalée.
Écoutez à volonté des milliers de livres audio, de titres originaux et de balados.
Accédez à des promotions et à des soldes exclusifs.
Après 3 mois, Premium Plus se renouvelle automatiquement au tarif de 14,95 $/mois. Annulation possible à tout moment.
Choisissez 1 livre audio par mois dans notre incomparable catalogue.
Écoutez à volonté des milliers de livres audio, de livres originaux et de balados.
L'abonnement Premium Plus se renouvelle automatiquement au tarif de 14,95 $/mois + taxes applicables après 30 jours. Annulation possible à tout moment.

Allergy-Free Kids

Auteur(s): Robin Nixon Pompa
Narrateur(s): Erin Bennett
En profiter Essayer pour 0,00 $

14,95 $/mois après 3 mois. L'offre prend fin le 21 janvier 2025 à 23 h 59, heure de l'Est. Annulation possible à tout moment.

14,95$ par mois après 30 jours. Annulable en tout temps.

Acheter pour 16,31 $

Acheter pour 16,31 $

Confirmer l'achat
Payer avec la carte finissant par
En confirmant votre achat, vous acceptez les conditions d'utilisation d'Audible et la déclaration de confidentialité d'Amazon. Des taxes peuvent s'appliquer.
Annuler

À propos de cet audio

Based on recent groundbreaking studies that will change the way parents feed their children, Allergy-Free Kids is a revolutionary guide to preventing food allergies.

When her infant daughter was diagnosed with life-threatening food allergies, Robin Nixon Pompa found Dr. Gideon Lack, a clinical researcher on the verge of a breakthrough in allergy prevention and treatment that would heal her daughter and, later, her sons.

The secret: building acceptance of allergens through repeated careful feedings. Instead of avoiding eggs, nuts, and other allergens, as previous recommendations held, most parents should introduce them into their children's diets "early, carefully, and often, for at least the first five years of life". This life-changing approach is being embraced by the medical community, especially for peanut allergy, and is reflected in new guidelines from the American Academy of Allergy, Asthma and Immunology; the National Institutes of Health; and other major medical associations.

Allergy-Free Kids includes a concise, easy-to-understand overview of the research as well as 70 simple and delicious kid-friendly recipes to help parents integrate unfamiliar allergen foods into a child's diet. Divided by allergen, Allergy-Free Kids contains sections on eggs, peanuts and tree nuts, cow's milk, sesame, wheat, and fish. It also discusses other foods, such as kiwi and soy, that are increasingly causing allergic reactions. The book includes feeding advice and maintenance doses, followed by recipes suitable for babies, toddlers, and preschoolers, including open sesame sweet potatoes, nut flour crackers, cocoa "puffs", and eggs pretending to be muffins.

Following the new medical guidelines, Allergy-Free Kids empowers parents to help their kids avoid a lifelong struggle with food allergies - and bring variety and joy back to family meals.

©2017 Robin Nixon Pompa; Foreword 2017 by Gideon Lack (P)2017 HarperCollins Publishers
Relations Régimes, nutrition et alimentation équilibrée Santé des enfants Éducation des enfants Nourrisson
activate_Holiday_promo_in_buybox_DT_T2

Ce que les auditeurs disent de Allergy-Free Kids

Moyenne des évaluations de clients

Évaluations – Cliquez sur les onglets pour changer la source des évaluations.