Andrew Zimmern Visits Huatulco
Chapter 6 from THE BIZARRE TRUTH
Échec de l'ajout au panier.
Échec de l'ajout à la liste d'envies.
Échec de la suppression de la liste d’envies.
Échec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Acheter pour 2,33 $
Aucun mode de paiement valide enregistré.
Nous sommes désolés. Nous ne pouvons vendre ce titre avec ce mode de paiement
-
Narrateur(s):
-
Andrew Zimmern
-
Auteur(s):
-
Andrew Zimmern
À propos de cet audio
Andrew Zimmern, the host of the Travel Channel’s hit series Bizarre Foods, has an extraordinarily well-earned reputation for traveling far and wide to seek out and sample anything and everything that’s consumed as food globally - from cow-vein stew in Bolivia and giant flying ants in Uganda to raw camel kidneys in Ethiopia, putrefied shark in blood pudding in Iceland, and Wolfgang Puck's Hunan-style rooster balls in Los Angeles.
For Zimmern, local cuisine (bizarre, gross, or downright stomach turning as it may seem to us) is not simply what’s served at mealtime. It is a primary avenue to discovering what is most authentic - the bizarre truth - about cultures everywhere. In this section, Zimmern catches and cooks Huatulco’s native octopuses.
©2009 Andrew Zimmern (P)2012 Random House Audio