Page de couverture de Beer

Beer

Tap into the Art and Science of Brewing

Aperçu

Essayer pour 0,00 $
Choisissez 1 livre audio par mois dans notre incomparable catalogue.
Écoutez à volonté des milliers de livres audio, de livres originaux et de balados.
L'abonnement Premium Plus se renouvelle automatiquement au tarif de 14,95 $/mois + taxes applicables après 30 jours. Annulation possible à tout moment.

Beer

Auteur(s): Charles Bamforth
Narrateur(s): Chris Sorensen
Essayer pour 0,00 $

14,95$ par mois après 30 jours. Annulable en tout temps.

Acheter pour 20,04 $

Acheter pour 20,04 $

Confirmer l'achat
Payer avec la carte finissant par
En confirmant votre achat, vous acceptez les conditions d'utilisation d'Audible et la déclaration de confidentialité d'Amazon. Des taxes peuvent s'appliquer.
Annuler

À propos de cet audio

Written by one of the world's leading authorities and hailed by American Brewer as "brilliant" and "by a wide margin the best reference now available," Beer offers an amusing and informative account of the art and science of brewing, examining the history of brewing, and how the brewing process has evolved through the ages.

The third edition features more information concerning the history of beer, especially in the United States; British, Japanese, and Egyptian beer; beer in the context of health and nutrition; and the various styles of beer. Author Charles Bamforth has also added detailed information on prohibition, Sierra Nevada, life as a maltster, hopgrowing in the northwestern US, and how cans and bottles are made. Finally, the audiobook includes new sections on beer in relation to food; contrasting attitudes towards beer in Europe and America; how beer is marketed, distributed, and retailed in the US; and modern ways of dealing with yeast.

©2009 Oxford University Press, Inc. (P)2017 Tantor
Monde Nourriture et vin Vin
activate_Holiday_promo_in_buybox_DT_T2

Ce que les auditeurs disent de Beer

Moyenne des évaluations de clients

Évaluations – Cliquez sur les onglets pour changer la source des évaluations.