Page de couverture de Can Dos and Don'ts

Can Dos and Don'ts

Water Bath and Pressure Canning

Aperçu

Essayer pour 0,00 $
Choisissez 1 livre audio par mois dans notre incomparable catalogue.
Écoutez à volonté des milliers de livres audio, de livres originaux et de balados.
L'abonnement Premium Plus se renouvelle automatiquement au tarif de 14,95 $/mois + taxes applicables après 30 jours. Annulation possible à tout moment.

Can Dos and Don'ts

Auteur(s): Jill Bong
Narrateur(s): Annette Martin
Essayer pour 0,00 $

14,95$ par mois après 30 jours. Annulable en tout temps.

Acheter pour 8,71 $

Acheter pour 8,71 $

Confirmer l'achat
Payer avec la carte finissant par
En confirmant votre achat, vous acceptez les conditions d'utilisation d'Audible et la déclaration de confidentialité d'Amazon. Des taxes peuvent s'appliquer.
Annuler

À propos de cet audio

In 2015, home-canned potatoes killed one and sickened a dozen. Don't let this incident scare you away from home-canning. There are many reasons to home-can.

Home canning is not as straightforward as some of the other preservation methods and carries the risk of botulism contamination if not processed correctly.

Unfortunately, not all canning sources or recipes, not even your "tried and true" family recipes, can be trusted. The environment, bacterial strains and even our food itself have changed over the years. Produce has become less acidic while bacterial strains have evolved. Canning techniques that were once safe may no longer be. Home canning can be economical, healthier, tasty, nutritious and fun. Lucky ones may have fond childhood memories of the best of summer's harvest being home-canned. Unfortunately, some canning recipes and methods that proliferate the Internet are downright dangerous.

©2015 Jill Bong (P)2016 Jill Bong
Nourriture et vin Bactéries
activate_Holiday_promo_in_buybox_DT_T2

Ce que les auditeurs disent de Can Dos and Don'ts

Moyenne des évaluations de clients

Évaluations – Cliquez sur les onglets pour changer la source des évaluations.