Page de couverture de Crust No One

Crust No One

A Bread Shop Mystery, Book 2

Aperçu

Essayer pour 0,00 $
Choisissez 1 livre audio par mois dans notre incomparable catalogue.
Écoutez à volonté des milliers de livres audio, de livres originaux et de balados.
L'abonnement Premium Plus se renouvelle automatiquement au tarif de 14,95 $/mois + taxes applicables après 30 jours. Annulation possible à tout moment.

Crust No One

Auteur(s): Winnie Archer
Narrateur(s): Emily Durante
Essayer pour 0,00 $

14,95$ par mois après 30 jours. Annulable en tout temps.

Acheter pour 40,14 $

Acheter pour 40,14 $

Confirmer l'achat
Payer avec la carte finissant par
En confirmant votre achat, vous acceptez les conditions d'utilisation d'Audible et la déclaration de confidentialité d'Amazon. Des taxes peuvent s'appliquer.
Annuler

À propos de cet audio

For once, Ivy Culpepper feels fulfilled. An apprenticeship at Yeast of Eden has opened her world to time-honored baking techniques under owner Olaya Solis’s guidance - as well as the freshest small-town gossip, courtesy of chatty regulars known as the Blackbird Ladies. Ivy even begins accepting that she and restaurateur Miguel Baptista may never again rekindle their romance - despite the undeniable tension between them. But she’s tied to Miguel again when his trusted produce supplier goes missing.

Old Hank Riviera’s financial troubles would make anyone consider running away forever. And with his relationship woes, there are plenty of people who might want to see Hank disappear. As Ivy, with the help of her octogenarian sidekick, turns to the loose-lipped Blackbird Ladies for leads, she soon finds herself caught in a web of lies stickier than a batch of Olaya’s popular pastries.

©2019 Dreamscape Media, LLC (P)2019 Dreamscape Media, LLC
Confortable Culinaire Détective Femmes détectives Fiction Fiction féminine Suspense
activate_Holiday_promo_in_buybox_DT_T2

Ce que les auditeurs disent de Crust No One

Moyenne des évaluations de clients

Évaluations – Cliquez sur les onglets pour changer la source des évaluations.