Page de couverture de Grain by Grain

Grain by Grain

A Quest to Revive Ancient Wheat, Rural Jobs, and Healthy Food

Aperçu

Essayer pour 0,00 $
Choisissez 1 livre audio par mois dans notre incomparable catalogue.
Écoutez à volonté des milliers de livres audio, de livres originaux et de balados.
L'abonnement Premium Plus se renouvelle automatiquement au tarif de 14,95 $/mois + taxes applicables après 30 jours. Annulation possible à tout moment.

Grain by Grain

Auteur(s): Bob Quinn, Liz Carlisle
Narrateur(s): Coleen Marlo, Chris Sorensen
Essayer pour 0,00 $

14,95$ par mois après 30 jours. Annulable en tout temps.

Acheter pour 22,26 $

Acheter pour 22,26 $

Confirmer l'achat
Payer avec la carte finissant par
En confirmant votre achat, vous acceptez les conditions d'utilisation d'Audible et la déclaration de confidentialité d'Amazon. Des taxes peuvent s'appliquer.
Annuler

À propos de cet audio

When Bob Quinn was a kid, a stranger at a county fair gave him a few kernels of an unusual grain. Little did he know, that grain would change his life. Years later, after finishing a PhD in plant biochemistry and returning to his family's farm in Montana, Bob started experimenting with organic wheat. In the beginning, his concern wasn't health or the environment; he just wanted to make a decent living and some chance encounters led him to organics.

But as demand for organics grew, so too did Bob's experiments. He discovered that through time-tested practices like cover cropping and crop rotation, he could produce successful yields - without pesticides. Regenerative organic farming allowed him to grow fruits and vegetables in cold, dry Montana, providing a source of local produce to families in his hometown. He even started producing his own renewable energy. And he learned that the grain he first tasted at the fair was actually a type of ancient wheat, one that was proven to lower inflammation rather than worsening it, as modern wheat does.

Ultimately, Bob's forays with organics turned into a multimillion dollar heirloom grain company, Kamut International.

©2019 Bob Quinn and Liz Carlisle (P)2019 Tantor
Affaires et carrières Environnement Nature et écologie Professionnels et universitaires Science Conservation Science de l’alimentation Entreprise Village Healthy Food
activate_Holiday_promo_in_buybox_DT_T2

Ce que les auditeurs disent de Grain by Grain

Moyenne des évaluations de clients
Au global
  • 4.5 out of 5 stars
  • 5 étoiles
    2
  • 4 étoiles
    1
  • 3 étoiles
    0
  • 2 étoiles
    0
  • 1 étoile
    0
Performance
  • 4.5 out of 5 stars
  • 5 étoiles
    2
  • 4 étoiles
    1
  • 3 étoiles
    0
  • 2 étoiles
    0
  • 1 étoile
    0
Histoire
  • 4.5 out of 5 stars
  • 5 étoiles
    2
  • 4 étoiles
    0
  • 3 étoiles
    1
  • 2 étoiles
    0
  • 1 étoile
    0

Évaluations – Cliquez sur les onglets pour changer la source des évaluations.

Classer par :
Filtrer
  • Au global
    5 out of 5 stars
  • Performance
    5 out of 5 stars
  • Histoire
    5 out of 5 stars

Important story

Bob Quinn is a visionary. Great story and living illustration of how we need to use nature, entrepreneurial thinking and the economic systems to serve our societies needs. Clearly the world will not fall apart if we go organic. Worth a listen.

Un problème est survenu. Veuillez réessayer dans quelques minutes.

Vous avez donné votre avis sur cette évaluation.

Vous avez donné votre avis sur cette évaluation.

  • Au global
    5 out of 5 stars
  • Performance
    5 out of 5 stars
  • Histoire
    5 out of 5 stars

Very good book

This is an eye opener.
It will change the way you look at food and farming.

Un problème est survenu. Veuillez réessayer dans quelques minutes.

Vous avez donné votre avis sur cette évaluation.

Vous avez donné votre avis sur cette évaluation.