High on the Hog
A Culinary Journey from Africa to America
Échec de l'ajout au panier.
Échec de l'ajout à la liste d'envies.
Échec de la suppression de la liste d’envies.
Échec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Acheter pour 31,26 $
Aucun mode de paiement valide enregistré.
Nous sommes désolés. Nous ne pouvons vendre ce titre avec ce mode de paiement
-
Narrateur(s):
-
Jessica Harris
-
Auteur(s):
-
Jessica B. Harris
À propos de cet audio
Winner of the IACP Award for Culinary History.
Acclaimed cookbook author Jessica B. Harris weaves an utterly engaging history of African American cuisine, taking the listener on a harrowing journey from Africa across the Atlantic to America, and tracking the trials that the people and the food have undergone along the way. From chitlins and ham hocks to fried chicken and vegan soul, Harris celebrates the delicious and restorative foods of the African American experience and details how each came to form an important part of African American culture, history, and identity. Although the story of African cuisine in America begins with slavery, High on the Hog ultimately chronicles a thrilling history of triumph and survival. The work of a masterful storyteller and an acclaimed scholar, Jessica B. Harris's High on the Hog fills an important gap in our culinary history.
©2011 Jessica B. Harris (P)2013 Audible, Inc.Ce que les auditeurs disent de High on the Hog
Moyenne des évaluations de clientsÉvaluations – Cliquez sur les onglets pour changer la source des évaluations.
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
- Chris
- 2022-02-04
Amazing book
Love the connections of food, the road leading from Africa to the US, and the influences I had never really thought about.
Un problème est survenu. Veuillez réessayer dans quelques minutes.
Vous avez donné votre avis sur cette évaluation.
Vous avez donné votre avis sur cette évaluation.