Page de couverture de How to Start, Run, & Grow a Successful Restaurant Business: A Lean Startup Guide

How to Start, Run, & Grow a Successful Restaurant Business: A Lean Startup Guide

Aperçu

Essayer pour 0,00 $
Choisissez 1 livre audio par mois dans notre incomparable catalogue.
Écoutez à volonté des milliers de livres audio, de livres originaux et de balados.
L'abonnement Premium Plus se renouvelle automatiquement au tarif de 14,95 $/mois + taxes applicables après 30 jours. Annulation possible à tout moment.

How to Start, Run, & Grow a Successful Restaurant Business: A Lean Startup Guide

Auteur(s): Tim Hoffman
Narrateur(s): Dan Hankiewicz
Essayer pour 0,00 $

14,95$ par mois après 30 jours. Annulable en tout temps.

Acheter pour 18,74 $

Acheter pour 18,74 $

Confirmer l'achat
Payer avec la carte finissant par
En confirmant votre achat, vous acceptez les conditions d'utilisation d'Audible et la déclaration de confidentialité d'Amazon. Des taxes peuvent s'appliquer.
Annuler

À propos de cet audio

Let’s start your restaurant legacy right now, right here!

National chains and single independent restaurants all started with an individual and an idea. A concept. A dream.

Small ideas can grow into big business. Who would have thought that a guy with a milkshake machine could start a hamburger empire? A pizza made in a garage would start today’s pizza wars? A guy with a pressure-cooker would start a fried chicken phenomena?

Business ownership has always been part of the all-American dream. Restaurants are the largest entrepreneurial opportunity in America for starting the dream.

According to Restaraunt.org, the industry stands as follows:

  • $799 billion: Restaurant industry sales.
  • 1 million+: Restaurant locations in the United States.
  • 14.7 million: Restaurant industry employees.
  • 1.6 million: New restaurant jobs created by the year 2027.
  • 10%: Restaurant workforce as part of the overall U.S. workforce.
  • 9 in 10: Restaurant managers who started at entry level.
  • 8 in 10: Restaurant owners who started their industry careers in entry-level positions.
  • 9 in 10: Restaurants with fewer than 50 employees.
  • 7 in 10: Restaurants that are single-unit operations.

In this book, you will realize why your concept and theme are critical. Factors to include in a business plan. How to start your restaurant, how to grow and how to be successful. It is a detail guide that will guide you through the process.

©2017 Shabbir Hossain (P)2017 Shabbir Hossain
Développement commercial et entrepreneuriat Gestion et leadership Entreprise Restaurant Rêve
activate_Holiday_promo_in_buybox_DT_T2

Ce que les auditeurs disent de How to Start, Run, & Grow a Successful Restaurant Business: A Lean Startup Guide

Moyenne des évaluations de clients
Au global
  • 4 out of 5 stars
  • 5 étoiles
    4
  • 4 étoiles
    2
  • 3 étoiles
    0
  • 2 étoiles
    0
  • 1 étoile
    1
Performance
  • 4 out of 5 stars
  • 5 étoiles
    4
  • 4 étoiles
    1
  • 3 étoiles
    0
  • 2 étoiles
    0
  • 1 étoile
    1
Histoire
  • 4 out of 5 stars
  • 5 étoiles
    4
  • 4 étoiles
    1
  • 3 étoiles
    0
  • 2 étoiles
    0
  • 1 étoile
    1

Évaluations – Cliquez sur les onglets pour changer la source des évaluations.

Classer par :
Filtrer
  • Au global
    4 out of 5 stars
  • Performance
    4 out of 5 stars
  • Histoire
    4 out of 5 stars

Great material but a few things to improve

Loved the content but a few things to improve:

Name the chapters
take breaks in the narration for reflexion

Un problème est survenu. Veuillez réessayer dans quelques minutes.

Vous avez donné votre avis sur cette évaluation.

Vous avez donné votre avis sur cette évaluation.

  • Au global
    5 out of 5 stars
  • Performance
    5 out of 5 stars
  • Histoire
    5 out of 5 stars

really great resource

very very practical advice and guidance for first time restauranteers. length is short enough for busy people too.

Un problème est survenu. Veuillez réessayer dans quelques minutes.

Vous avez donné votre avis sur cette évaluation.

Vous avez donné votre avis sur cette évaluation.

  • Au global
    5 out of 5 stars
  • Performance
    5 out of 5 stars
  • Histoire
    5 out of 5 stars

Great Explanations of Many Different Aspects

Thanks Tim, felt like a great review of what I learned in college (chefs training and hotel/restaurant management). Plus covered a lot of current things like social media advertising. Was a great listen, hopefully can get some of these put in place and grow the restaurant I currently manage.

Un problème est survenu. Veuillez réessayer dans quelques minutes.

Vous avez donné votre avis sur cette évaluation.

Vous avez donné votre avis sur cette évaluation.