Marty Jopson
Audible Sessions: FREE Exclusive Interview
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
-
Narrateur(s):
-
Marty Jopson
-
Auteur(s):
-
Bryony Cullen
À propos de cet audio
On the release of his latest book, The Science of Food: An Exploration of What We Eat and How We Cook, Dr Marty Jopson, resident scientist on BBC One's The One Show, talks to Audible about the dangers of not understanding what we put into our mouths.
With knowledge from a hugely successful career as a presenter and science communicator, Marty has discovered the benefits of learning the physics, chemistry and biology of our food. We chatted about all sorts, from sugar to writing.
©2017 Audible Ltd (P)2017 Audible Ltd
activate_Holiday_promo_in_buybox_DT_T2
Ce que les auditeurs disent de Marty Jopson
Moyenne des évaluations de clientsAu global
Performance
Histoire
Évaluations – Cliquez sur les onglets pour changer la source des évaluations.
Il n'y a pas encore de critiques pour ce titre.