Page de couverture de Meat Planet

Meat Planet

Artificial Flesh and the Future of Food

Aperçu

Essayer pour 0,00 $
Choisissez 1 livre audio par mois dans notre incomparable catalogue.
Écoutez à volonté des milliers de livres audio, de livres originaux et de balados.
L'abonnement Premium Plus se renouvelle automatiquement au tarif de 14,95 $/mois + taxes applicables après 30 jours. Annulation possible à tout moment.

Meat Planet

Auteur(s): Benjamin Aldes Wurgaft
Narrateur(s): Benjamin Aldes Wurgaft
Essayer pour 0,00 $

14,95$ par mois après 30 jours. Annulable en tout temps.

Acheter pour 22,26 $

Acheter pour 22,26 $

Confirmer l'achat
Payer avec la carte finissant par
En confirmant votre achat, vous acceptez les conditions d'utilisation d'Audible et la déclaration de confidentialité d'Amazon. Des taxes peuvent s'appliquer.
Annuler

À propos de cet audio

Meat Planet explores the quest to generate meat in the lab-a substance sometimes called "cultured meat" - and asks what it means to imagine that this is the future of food.

Neither an advocate nor a critic of cultured meat, Benjamin Aldes Wurgaft spent five years researching the phenomenon. In Meat Planet, he reveals how debates about lab-grown meat reach beyond debates about food, examining the links between appetite, growth, and capitalism. Could satiating the growing appetite for meat actually lead to our undoing? Are we simply using one technology to undo the damage caused by another? Like all problems in our food system, the meat problem is not merely a problem of production. It is intrinsically social and political, and it demands that we examine questions of justice and desirable modes of living in a shared and finite world.

Benjamin Wurgaft tells a story that could utterly transform the way we think of animals, the way we relate to farmland, the way we use water, and the way we think about population and our fragile ecosystem's capacity to sustain life. He argues that even if cultured meat does not "succeed," it functions - much like science fiction-as a crucial mirror that we can hold up to our contemporary fleshy dysfunctions.

©2019 Benjamin Aldes Wurgaft (P)2019 Tantor
Environnement Histoire et culture Modern Monde Nourriture et vin Science Sciences sociales Études futures Science de l’alimentation Écosystème
activate_Holiday_promo_in_buybox_DT_T2

Ce que les auditeurs disent de Meat Planet

Moyenne des évaluations de clients

Évaluations – Cliquez sur les onglets pour changer la source des évaluations.