Page de couverture de Meathead

Meathead

The Science of Great Barbecue and Grilling

Aperçu

Essayer pour 0,00 $
Choisissez 1 livre audio par mois dans notre incomparable catalogue.
Écoutez à volonté des milliers de livres audio, de livres originaux et de balados.
L'abonnement Premium Plus se renouvelle automatiquement au tarif de 14,95 $/mois + taxes applicables après 30 jours. Annulation possible à tout moment.

Meathead

Auteur(s): Meathead Goldwyn, Greg Blonder PhD - with
Narrateur(s): Jim Seybert
Essayer pour 0,00 $

14,95$ par mois après 30 jours. Annulable en tout temps.

Acheter pour 27,83 $

Acheter pour 27,83 $

Confirmer l'achat
Payer avec la carte finissant par
En confirmant votre achat, vous acceptez les conditions d'utilisation d'Audible et la déclaration de confidentialité d'Amazon. Des taxes peuvent s'appliquer.
Annuler

À propos de cet audio

For succulent results every time, nothing is more crucial than understanding the science behind the interaction of food, fire, heat, and smoke. This is the definitive guide to the concepts, methods, equipment, and accessories of barbecue and grilling. The founder and editor of the world's most popular BBQ and grilling website, amazingribs.com, Meathead Goldwyn applies the latest research to backyard cooking more than 100 thoroughly tested recipes.

With the help of physicist and food scientist Professor Greg Blonder, PhD, of Boston University, he explains why dry brining is better than wet brining; how marinades really work; why rubs shouldn't have salt in them; the importance of digital thermometers; why searing doesn't seal in juices; how salt penetrates but spices don't; when charcoal beats gas and when gas beats charcoal; how to calibrate and tune a grill or smoker; how to keep fish from sticking; cooking with logs; the strengths and weaknesses of the new pellet cookers; tricks for rotisserie cooking; why cooking whole animals is a bad idea; which grill grates are best; and why beer-can chicken is a waste of good beer and nowhere close to the best way to cook a bird.

©2016 AmazingRibs.com (P)2021 Tantor
Nourriture et vin Science Science de l’alimentation
activate_Holiday_promo_in_buybox_DT_T2

Ce que les auditeurs disent de Meathead

Moyenne des évaluations de clients
Au global
  • 4.5 out of 5 stars
  • 5 étoiles
    1
  • 4 étoiles
    1
  • 3 étoiles
    0
  • 2 étoiles
    0
  • 1 étoile
    0
Performance
  • 5 out of 5 stars
  • 5 étoiles
    1
  • 4 étoiles
    0
  • 3 étoiles
    0
  • 2 étoiles
    0
  • 1 étoile
    0
Histoire
  • 4 out of 5 stars
  • 5 étoiles
    0
  • 4 étoiles
    1
  • 3 étoiles
    0
  • 2 étoiles
    0
  • 1 étoile
    0

Évaluations – Cliquez sur les onglets pour changer la source des évaluations.

Classer par :
Filtrer
  • Au global
    4 out of 5 stars
  • Performance
    5 out of 5 stars
  • Histoire
    4 out of 5 stars

love the content

Can't find the pdf that comes with the book.
I thought there was an accompanying pdf.

Un problème est survenu. Veuillez réessayer dans quelques minutes.

Vous avez donné votre avis sur cette évaluation.

Vous avez donné votre avis sur cette évaluation.