Page de couverture de Salt

Salt

History - Types - Uses

Aperçu

Essayer pour 0,00 $
Choisissez 1 livre audio par mois dans notre incomparable catalogue.
Écoutez à volonté des milliers de livres audio, de livres originaux et de balados.
L'abonnement Premium Plus se renouvelle automatiquement au tarif de 14,95 $/mois + taxes applicables après 30 jours. Annulation possible à tout moment.

Salt

Auteur(s): Arlene Lee
Narrateur(s): Leigh Ashman
Essayer pour 0,00 $

14,95$ par mois après 30 jours. Annulable en tout temps.

Acheter pour 5,22 $

Acheter pour 5,22 $

Confirmer l'achat
Payer avec la carte finissant par
En confirmant votre achat, vous acceptez les conditions d'utilisation d'Audible et la déclaration de confidentialité d'Amazon. Des taxes peuvent s'appliquer.
Annuler

À propos de cet audio

The topic of salt was requested as a subject for an episode of my food podcast. I decided to dive right in and do some research about salt and its many uses.

I was very surprised by some of the information that I discovered!

During the broadcast, I discussed a brief history of salt, health risks regarding salt sensitivity, and hypertension, a few different types of gourmet salt available on the market for the home cook, and some common household uses of salt. The audience enjoyed the episode very much. So, the podcast show notes have been made into this audiobook. You'll notice the casual, informal style of writing.

This is by no means an exhaustive work regarding the subject of salt. (That would take volumes!)

I hope you find the information interesting and useful. Thanks for listening!

Partial proceeds of all book sales are donated to Dementia & Alzheimer's Disease Research in honor of my mother who taught me about life and love through sharing her gift of baking.

©2017 Barbara Phipps (P)2017 Barbara Phipps
Nourriture et vin Régimes, nutrition et alimentation équilibrée
activate_Holiday_promo_in_buybox_DT_T2

Ce que les auditeurs disent de Salt

Moyenne des évaluations de clients

Évaluations – Cliquez sur les onglets pour changer la source des évaluations.