Page de couverture de The Restaurant

The Restaurant

A 2,000-Year History of Dining Out,

Aperçu

Essayer pour 0,00 $
Choisissez 1 livre audio par mois dans notre incomparable catalogue.
Écoutez à volonté des milliers de livres audio, de livres originaux et de balados.
L'abonnement Premium Plus se renouvelle automatiquement au tarif de 14,95 $/mois + taxes applicables après 30 jours. Annulation possible à tout moment.

The Restaurant

Auteur(s): William Sitwell
Narrateur(s): Julian Elfer
Essayer pour 0,00 $

14,95$ par mois après 30 jours. Annulable en tout temps.

Acheter pour 25,00 $

Acheter pour 25,00 $

Confirmer l'achat
Payer avec la carte finissant par
En confirmant votre achat, vous acceptez les conditions d'utilisation d'Audible et la déclaration de confidentialité d'Amazon. Des taxes peuvent s'appliquer.
Annuler

À propos de cet audio

Award-winning food critic and writer William Sitwell chronicles the fascinating global history of eating out, from the Roman wine taverns of ancient Pompeii to today’s high-tech molecular gastronomy.

Have you ever wondered where the first coffee shop sprung up, or when the sushi conveyor belt was invented? Unbelievably, the global history of the dining establishment has never been told - until now.

Journeying 2,000 years into the past, acclaimed food critic and writer William Sitwell artfully traces the earliest origins of the widespread cultural practice of eating out, from its most basic to most sophisticated forms. Whether he’s traversing the inns and taverns of Pompeii before its destruction in AD 79, witnessing the tumultuous emergence of fine dining during the French Revolution, or recounting the mid-20th-century invention of the taco machine in New York City, Sitwell’s engaging prose gives listeners a front-row seat to the restaurant experience across cultures and millennia. He identifies the 10 most influential restaurant dishes of all time and follows the fashions that shape the way we dine, meeting the restaurateurs of today and yesterday whose establishments shaped society for good or ill. And after offering a wry history of the world through the prism of the eatery, he ponders its exciting future.

Chefs, critics, restaurateurs, and foodies alike will delight in all the sweet and savory details offered up in this lively and highly absorbing romp through social and culinary history.

©2020 William Sitwell (P)2020 Audible, Inc.
Monde Nourriture et vin Restaurant
activate_Holiday_promo_in_buybox_DT_T2

Ce que les auditeurs disent de The Restaurant

Moyenne des évaluations de clients
Au global
  • 4.5 out of 5 stars
  • 5 étoiles
    1
  • 4 étoiles
    2
  • 3 étoiles
    0
  • 2 étoiles
    0
  • 1 étoile
    0
Performance
  • 5 out of 5 stars
  • 5 étoiles
    2
  • 4 étoiles
    0
  • 3 étoiles
    0
  • 2 étoiles
    0
  • 1 étoile
    0
Histoire
  • 4 out of 5 stars
  • 5 étoiles
    0
  • 4 étoiles
    2
  • 3 étoiles
    0
  • 2 étoiles
    0
  • 1 étoile
    0

Évaluations – Cliquez sur les onglets pour changer la source des évaluations.

Classer par :
Filtrer
  • Au global
    4 out of 5 stars
  • Performance
    5 out of 5 stars
  • Histoire
    4 out of 5 stars

Fascinating

It's rare that I consider a non-fiction book to be a page turner, but I could not put this one down. Every chapter was fascinating!

Un problème est survenu. Veuillez réessayer dans quelques minutes.

Vous avez donné votre avis sur cette évaluation.

Vous avez donné votre avis sur cette évaluation.