Gratuit avec l'essai de 30 jours

Aperçu
  • The Science of Food

  • An Exploration of What We Eat and How We Cook
  • Auteur(s): Marty Jopson
  • Narrateur(s): Marty Jopson
  • Durée: 6 h et 27 min
  • 4,0 out of 5 stars (1 évaluation)

Choisissez 1 livre audio par mois dans notre incomparable catalogue.
Écoutez à volonté des milliers de livres audio, de livres originaux et de balados.
L'abonnement Premium Plus se renouvelle automatiquement au tarif de 14,95 $/mois + taxes applicables après 30 jours. Annulation possible à tout moment.

The Science of Food

Auteur(s): Marty Jopson
Narrateur(s): Marty Jopson
Essayer pour 0,00 $

14,95$ par mois après 30 jours. Annulable en tout temps.

Acheter pour 21,48 $

Acheter pour 21,48 $

Payer avec la carte finissant par
En confirmant votre achat, vous acceptez les conditions d'utilisation d'Audible et la déclaration de confidentialité d'Amazon. Des taxes peuvent s'appliquer.

Description

In this fascinating and easily digestible book, The One Show's resident scientist, Marty Jopson, takes us on a mouthwatering tour of the 21st-century kitchen and the everyday food miracles that we all take for granted.

Ever wondered what modified starch is and why it's in so much of the food we buy? What do instant mash and freeze-dried coffee have in common? What's the real truth behind the five-second rule? And as the world population grows and the pressure on agriculture to produce more cost-effective and sustainable products increases, what could the future hold for both farmers and consumers?

From mindboggling microbiology to ingenious food processing techniques and gadgets, The Science of Food takes a look at the details that matter when it comes to what we eat and how we cook and lays bare the science behind how it all works. By understanding the chemistry, physics and biology of the food we cook, buy and prepare, we can all become better consumers and happier cooks!

©2017 Marty Jopson (P)2017 Audible, Ltd.
activate_Holiday_promo_in_buybox_DT_T2

Ce que les auditeurs disent de The Science of Food

Moyenne des évaluations de clients
Au global
  • 4 out of 5 stars
  • 5 étoiles
    0
  • 4 étoiles
    1
  • 3 étoiles
    0
  • 2 étoiles
    0
  • 1 étoile
    0
Performance
  • 4 out of 5 stars
  • 5 étoiles
    0
  • 4 étoiles
    1
  • 3 étoiles
    0
  • 2 étoiles
    0
  • 1 étoile
    0
Histoire
  • 4 out of 5 stars
  • 5 étoiles
    0
  • 4 étoiles
    1
  • 3 étoiles
    0
  • 2 étoiles
    0
  • 1 étoile
    0

Évaluations – Cliquez sur les onglets pour changer la source des évaluations.