Gratuit avec l'essai de 30 jours

Choisissez 1 livre audio par mois dans notre incomparable catalogue.
Écoutez à volonté des milliers de livres audio, de livres originaux et de balados.
L'abonnement Premium Plus se renouvelle automatiquement au tarif de 14,95 $/mois + taxes applicables après 30 jours. Annulation possible à tout moment.
Page de couverture de The Ultimate Vegan Recipes Cookbook

The Ultimate Vegan Recipes Cookbook

Auteur(s): Mihail Vorobev
Narrateur(s): Tom Brooks
Essayer pour 0,00 $

14,95$ par mois après 30 jours. Annulable en tout temps.

Acheter pour 4,95 $

Acheter pour 4,95 $

Payer avec la carte finissant par
En confirmant votre achat, vous acceptez les conditions d'utilisation d'Audible et la déclaration de confidentialité d'Amazon. Des taxes peuvent s'appliquer.
activate_primeday_promo_in_buybox_DT

Description

Heat oil in a skillet. Season oil generously with salt and pepper. Swirl the seasoned oil around until spread out uniformly. Add tofu and sear on at least two sides, until crispy and golden. Set aside. 

To the same pan, add a little more oil if needed, onion, and mushrooms and sauté over medium-high heat - stirring constantly, until tender, about three minutes. Add the remaining veggies, add the dried red chilies if you like, and lower heat to medium, and sauté, tossing and stirring for three to five minutes until just tender or al dente. 

Add the Szechuan sauce, starting with ¼ cup and adding more to taste. If you are cooking more than one batch, you’ll need to multiply the sauce accordingly. 

Cook the sauce for two minutes, letting it thicken a bit. Toss in the crispy tofu right at the end, just to warm it up. 

Divide among bowls. Sprinkle with sesame seeds and scallions. Add chili flakes for more heat. 

Serve and enjoy!

©2020 Mihail Vorobev (P)2020 Mihail Vorobev

Ce que les auditeurs disent de The Ultimate Vegan Recipes Cookbook

Moyenne des évaluations de clients

Évaluations – Cliquez sur les onglets pour changer la source des évaluations.