Page de couverture de Why We Get Fat and Sick

Why We Get Fat and Sick

How Processed Food Is Ruining Your Life Without You Realizing It

Aperçu

Essayer pour 0,00 $
Choisissez 1 livre audio par mois dans notre incomparable catalogue.
Écoutez à volonté des milliers de livres audio, de livres originaux et de balados.
L'abonnement Premium Plus se renouvelle automatiquement au tarif de 14,95 $/mois + taxes applicables après 30 jours. Annulation possible à tout moment.

Why We Get Fat and Sick

Auteur(s): Dustin Sheppard
Narrateur(s): Nick Young
Essayer pour 0,00 $

14,95$ par mois après 30 jours. Annulable en tout temps.

Acheter pour 8,71 $

Acheter pour 8,71 $

Confirmer l'achat
Payer avec la carte finissant par
En confirmant votre achat, vous acceptez les conditions d'utilisation d'Audible et la déclaration de confidentialité d'Amazon. Des taxes peuvent s'appliquer.
Annuler

À propos de cet audio

This short book explores why processed foods are the probable cause of our epidemics of obesity, diabetes, heart disease, and cancer and explains what we can do to start reversing the effects. After decades of being taught that we need to eat less and move more, this book helps the listener understand what they can do to lose weight and be healthier without starving themselves.

Dr. Dustin Sheppard has been a practicing physician since 2003, and has written this book to guide the listener to an understanding of the problems with processed food and practical safe approaches to weight loss, health, and wellness that are likely to be effective for the majority of people without counting calories. References are provided in each chapter, so that you can learn more about each topic based on your interests.

©2021 E&D Asset Management, LLC (P)2021 E&D Asset Management, LLC
Régimes, nutrition et alimentation équilibrée Sincère
activate_Holiday_promo_in_buybox_DT_T2

Ce que les auditeurs disent de Why We Get Fat and Sick

Moyenne des évaluations de clients

Évaluations – Cliquez sur les onglets pour changer la source des évaluations.