
30 Best Local Foods in Cappadocia: Finest Local Cuisine
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tard
Échec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
-
Narrateur(s):
-
Auteur(s):
-
Nandnee sharma
À propos de cet audio
Savor the essence of diverse flavors through the 30 best local foods in Cappadocia, a region rich in culinary heritage. Delight in the aromatic Testi Kebab, a unique clay pot dish, and savor the comforting Manti, Turkish dumplings with yogurt sauce. Don't miss the hearty Menemen, an egg-based delight perfect for breakfast, or the succulent Çömlek Kebab, slow-cooked for a tender bite. Sweeten your experience with Baklava and the regional specialty, Aside dessert. Each dish, from the tangy Dolma to the refreshing Ayran, reflects the vibrant culture and history of Cappadocia, offering a gastronomic journey like no other.
Copyright 2024 Nandnee sharma
Épisodes
-
Moins d'une minute
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Ce que les auditeurs disent de 30 Best Local Foods in Cappadocia: Finest Local Cuisine
Moyenne des évaluations de clientsÉvaluations – Cliquez sur les onglets pour changer la source des évaluations.
Il n'y a pas encore de critiques pour ce titre.