Résultats pour "David Remnick" dans Littérature et fiction
-
-
The Matter of Black Lives
- Writing from The New Yorker
- Auteur(s): Jelani Cobb, David Remnick
- Narrateur(s): JD Jackson, Adjoa Andoh, January LaVoy, Autres
- Durée: 30 h et 1 min
- Version intégrale
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
A collection of The New Yorker‘s groundbreaking writing on race in America - including work by James Baldwin, Toni Morrison, Ta-Nehisi Coates, Hilton Als, Zadie Smith, and more - with a foreword by Jelani Cobb.
-
-
Wonderful
- Écrit par Utilisateur anonyme le 2022-05-11
-
The Matter of Black Lives
- Writing from The New Yorker
- Narrateur(s): JD Jackson, Adjoa Andoh, January LaVoy, Maggi-Meg Reed, Jane Copland, Kaleo Griffith
- Durée: 30 h et 1 min
- Date de publication: 2021-09-28
- Langue: Anglais
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Prix courant: 31,46$ ou 1 crédit
Prix réduit: 31,46$ ou 1 crédit
-
-
-
Secret Ingredients
- The New Yorker Book of Food and Drink
- Auteur(s): David Remnick
- Narrateur(s): Mark Bramhall, Mark Deakens, Susan Denaker, Autres
- Durée: 24 h et 57 min
- Version intégrale
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
Since its earliest days, The New Yorker has been a tastemaker: literally. As the home of A. J. Liebling, Joseph Wechsberg, and M. F. K. Fisher, who practically invented American food writing, the magazine established a tradition that is carried forward today by irrepressible literary gastronomes, including Calvin Trillin, Bill Buford, Adam Gopnik, Jane Kramer, and Anthony Bourdain. Now, in this indispensable collection, The New Yorker dishes up a feast of delicious writing on food and drink.
-
Secret Ingredients
- The New Yorker Book of Food and Drink
- Narrateur(s): Mark Bramhall, Mark Deakens, Susan Denaker, Kimberly Farr, Stephen Hoye, John Lee, Don Leslie, Arthur Morey
- Durée: 24 h et 57 min
- Date de publication: 2007-12-04
- Langue: Anglais
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Prix courant: 37,88$ ou 1 crédit
Prix réduit: 37,88$ ou 1 crédit
-
-
-
Fierce Pajamas
- Selected Humor Writing from The New Yorker
- Auteur(s): David Remnick, Henry Finder, editors
- Narrateur(s): Byron Jennings, Julie Halston
- Durée: 6 h et 1 min
- Version abrégée
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
When Harold Ross founded The New Yorker in 1925, he described it as a “comic weekly.” And although it has become much more than that, it has remained true in its irreverent heart to the founder’s description, publishing the most illustrious literary humorists of the modern era. This anthology gathers together, for the first time, the funniest work of more than seventy New Yorker contributors.
-
Fierce Pajamas
- Selected Humor Writing from The New Yorker
- Narrateur(s): Byron Jennings, Julie Halston
- Durée: 6 h et 1 min
- Date de publication: 2001-12-07
- Langue: Anglais
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Prix courant: 17,42$ ou 1 crédit
Prix réduit: 17,42$ ou 1 crédit
-
-
-
Secret Ingredients
- The New Yorker Book of Food and Drink: Unabridged Selections
- Auteur(s): David Remnick
- Narrateur(s): uncredited
- Durée: 6 h et 24 min
- Version abrégée
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
Since its earliest days, The New Yorker has been a tastemaker: literally. As the home of A. J. Liebling, Joseph Wechsberg, and M. F. K. Fisher, who practically invented American food writing, the magazine established a tradition that is carried forward today by irrepressible literary gastronomes, including Calvin Trillin, Bill Buford, Adam Gopnik, Jane Kramer, and Anthony Bourdain. Now, in this indispensable collection, The New Yorker dishes up a feast of delicious writing on food and drink.
-
Secret Ingredients
- The New Yorker Book of Food and Drink: Unabridged Selections
- Narrateur(s): uncredited
- Durée: 6 h et 24 min
- Date de publication: 2007-10-30
- Langue: Anglais
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Prix courant: 18,00$ ou 1 crédit
Prix réduit: 18,00$ ou 1 crédit
-