SAPTA MATA STOTRAMS - PRARTHANA SHLOKA OF SAPTA MATRUKAS
सप्तमातृका स्तोत्रम् PRARTHANA LYRICS
प्रार्थना ।
ब्रह्माणी कमलेन्दुसौम्यवदना माहेश्वरी लीलया
कौमारी रिपुदर्पनाशनकरी चक्रायुधा वैष्णवी ।
वाराही घनघोरघर्घरमुखी चैन्द्री च वज्रायुधा
चामुण्डा गणनाथरुद्रसहिता रक्षन्तु नो मातरः ॥
Prayer:
Brahmāṇī kamalendusaumyavadanā māheśvarī līlayā
Kaumārī ripudarpanāśanakarī cakrāyudhā vaiṣṇavī
Vārāhī ghanaghoraghargharamukhī caindrī ca vajrāyudhā
Cāmuṇḍā gaṇanātharudrasahitā rakṣantu no mātaraḥ
பிரார்த்தனை:
ப்ரஹ்மாணீ கமலேந்துஸௌம்யவதநா மாஹேஷ்வரீ லீலயா
கௌமாரீ ரிபுதர்ப்பநாசனகரீ சக்ராயுதா வைஷ்ணவீ
வாராஹீ கனகோரகர்கரமுகீ சைந்த்ரீ ச வஜ்ராயுதா
சாமுண்டா கணநாதருத்ரசஹிதா ரக்ஷந்து நோ மாதர: