The Making of a Chef
Mastering Heat at the Culinary Institute of America
Échec de l'ajout au panier.
Échec de l'ajout à la liste d'envies.
Échec de la suppression de la liste d’envies.
Échec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Acheter pour 23,31 $
Aucun mode de paiement valide enregistré.
Nous sommes désolés. Nous ne pouvons vendre ce titre avec ce mode de paiement
-
Narrateur(s):
-
Jeff Riggenbach
-
Auteur(s):
-
Michael Ruhlman
À propos de cet audio
Ce que les auditeurs disent de The Making of a Chef
Moyenne des évaluations de clientsÉvaluations – Cliquez sur les onglets pour changer la source des évaluations.
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
- yax75
- 2022-01-01
Good story but...
The story was interesting but the narrator for the audio book was terrible. So monotone and weird pauses alot.
Un problème est survenu. Veuillez réessayer dans quelques minutes.
Vous avez donné votre avis sur cette évaluation.
Vous avez donné votre avis sur cette évaluation.
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
- Tabitha
- 2024-08-26
Such a great adventure!
This book brought me back to my first kitchen experiences as a teenager. I’ve had the honour of working with and being trained by some excellent chefs, and although not in a formal classroom setting, this book still gave me a wonderful sense of nostalgia.
Highly recommend to anyone interested in or working in the food service industry. Full of useful basics and details that are good info for all chefs to know but told in such a way as to not feel like the book is trying to teach you anything.
Un problème est survenu. Veuillez réessayer dans quelques minutes.
Vous avez donné votre avis sur cette évaluation.
Vous avez donné votre avis sur cette évaluation.
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
- Utilisateur anonyme
- 2022-01-27
Snooze, did a computer generate this voice?
The content of this did not in anyway lend itself to audiobook, it was static and slow.
The voice is so dreadfully monotone and doesn't have the language behind the content -
over/under pronouncing kitchen terminology.
Just boring.
Un problème est survenu. Veuillez réessayer dans quelques minutes.
Vous avez donné votre avis sur cette évaluation.
Vous avez donné votre avis sur cette évaluation.
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
- Rena
- 2022-10-25
Narrator’s voice hard to take
The voice is dry and hard to take- was a stopper. I couldn’t get past it.
Un problème est survenu. Veuillez réessayer dans quelques minutes.
Vous avez donné votre avis sur cette évaluation.
Vous avez donné votre avis sur cette évaluation.
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
- francis beaulieu
- 2024-08-13
Lot of audio editing problems
Problems with audio, sloppy editing, the company should listen to theirs products before releasing them.
Un problème est survenu. Veuillez réessayer dans quelques minutes.
Vous avez donné votre avis sur cette évaluation.
Vous avez donné votre avis sur cette évaluation.