Page de couverture de The Making of a Chef

The Making of a Chef

Mastering Heat at the Culinary Institute of America

Aperçu

Essayer pour 0,00 $
Choisissez 1 livre audio par mois dans notre incomparable catalogue.
Écoutez à volonté des milliers de livres audio, de livres originaux et de balados.
L'abonnement Premium Plus se renouvelle automatiquement au tarif de 14,95 $/mois + taxes applicables après 30 jours. Annulation possible à tout moment.

The Making of a Chef

Auteur(s): Michael Ruhlman
Narrateur(s): Jeff Riggenbach
Essayer pour 0,00 $

Après 30 jours, 14,95$/mois. Annulable en tout temps.

Acheter pour 23,31 $

Acheter pour 23,31 $

Confirmer l'achat
Payer avec la carte finissant par
En confirmant votre achat, vous acceptez les conditions d'utilisation d'Audible et la déclaration de confidentialité d'Amazon. Des taxes peuvent s'appliquer.
Annuler

À propos de cet audio

In the ultimate food-lover's fantasy, journalist Michael Ruhlman dons chef's jacket and houndstooth-check pants to join the students in Skills One at the Culinary Institute of America, the most influential cooking school in the country. His goal is to document the training of America's chefs from the first classroom to the Culinary's final kitchen, the American Bounty Restaurant. The result becomes more than a rote reportage of a school for cooks. Ruhlman learns to cook as though his future depends upon it, and this complete immersion enables him to create the most vivid and energetic memoir of a culinary education on record.©1997 by Michael Ruhlman (P)1998 by Blackstone Audiobooks Affaires et carrières Nourriture et vin Professionnels et universitaires Chef
activate_Holiday_promo_in_buybox_DT_T2

Ce que les auditeurs disent de The Making of a Chef

Moyenne des évaluations de clients
Au global
  • 4 out of 5 stars
  • 5 étoiles
    10
  • 4 étoiles
    6
  • 3 étoiles
    2
  • 2 étoiles
    1
  • 1 étoile
    1
Performance
  • 3.5 out of 5 stars
  • 5 étoiles
    7
  • 4 étoiles
    2
  • 3 étoiles
    3
  • 2 étoiles
    2
  • 1 étoile
    4
Histoire
  • 4.5 out of 5 stars
  • 5 étoiles
    14
  • 4 étoiles
    1
  • 3 étoiles
    2
  • 2 étoiles
    1
  • 1 étoile
    0

Évaluations – Cliquez sur les onglets pour changer la source des évaluations.

Classer par :
Filtrer
  • Au global
    4 out of 5 stars
  • Performance
    1 out of 5 stars
  • Histoire
    3 out of 5 stars

Good story but...

The story was interesting but the narrator for the audio book was terrible. So monotone and weird pauses alot.

Un problème est survenu. Veuillez réessayer dans quelques minutes.

Vous avez donné votre avis sur cette évaluation.

Vous avez donné votre avis sur cette évaluation.

  • Au global
    5 out of 5 stars
  • Performance
    5 out of 5 stars
  • Histoire
    5 out of 5 stars

Such a great adventure!

This book brought me back to my first kitchen experiences as a teenager. I’ve had the honour of working with and being trained by some excellent chefs, and although not in a formal classroom setting, this book still gave me a wonderful sense of nostalgia.

Highly recommend to anyone interested in or working in the food service industry. Full of useful basics and details that are good info for all chefs to know but told in such a way as to not feel like the book is trying to teach you anything.

Un problème est survenu. Veuillez réessayer dans quelques minutes.

Vous avez donné votre avis sur cette évaluation.

Vous avez donné votre avis sur cette évaluation.

  • Au global
    3 out of 5 stars
  • Performance
    1 out of 5 stars
  • Histoire
    2 out of 5 stars

Snooze, did a computer generate this voice?

The content of this did not in anyway lend itself to audiobook, it was static and slow.
The voice is so dreadfully monotone and doesn't have the language behind the content -
over/under pronouncing kitchen terminology.
Just boring.

Un problème est survenu. Veuillez réessayer dans quelques minutes.

Vous avez donné votre avis sur cette évaluation.

Vous avez donné votre avis sur cette évaluation.

  • Au global
    2 out of 5 stars
  • Performance
    2 out of 5 stars
  • Histoire
    3 out of 5 stars

Narrator’s voice hard to take

The voice is dry and hard to take- was a stopper. I couldn’t get past it.

Un problème est survenu. Veuillez réessayer dans quelques minutes.

Vous avez donné votre avis sur cette évaluation.

Vous avez donné votre avis sur cette évaluation.

  • Au global
    1 out of 5 stars
  • Performance
    1 out of 5 stars
  • Histoire
    5 out of 5 stars

Lot of audio editing problems

Problems with audio, sloppy editing, the company should listen to theirs products before releasing them.

Un problème est survenu. Veuillez réessayer dans quelques minutes.

Vous avez donné votre avis sur cette évaluation.

Vous avez donné votre avis sur cette évaluation.