Résultats lu par "Mark Kurlansky" dans Toutes les catégories
-
-
The Unreasonable Virtue of Fly Fishing
- Auteur(s): Mark Kurlansky
- Narrateur(s): Mark Kurlansky
- Durée: 7 h et 14 min
- Version intégrale
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
Fly fishing, historian Mark Kurlansky has found, is a battle of wits, fly fisher vs. fish - and the fly fisher does not always (or often) win. The targets - salmon, trout and char; and for some, bass, tarpon, tuna, bonefish and even marlin - are highly intelligent, wily, strong and athletic animals. The allure, Kurlansky learns, is that fly fishing makes catching a fish as difficult as possible. There is an art, too, in the crafting of flies.
-
-
Poor Production Quality - Will actually "read"
- Écrit par Jason McIntyre le 2021-11-11
-
The Unreasonable Virtue of Fly Fishing
- Narrateur(s): Mark Kurlansky
- Durée: 7 h et 14 min
- Date de publication: 2021-03-02
- Langue: Anglais
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Prix courant: 24,59$ ou 1 crédit
Prix réduit: 24,59$ ou 1 crédit
-
-
-
Salmon
- A Fish, the Earth, and the History of Their Common Fate
- Auteur(s): Mark Kurlansky
- Narrateur(s): Mark Kurlansky
- Durée: 10 h et 38 min
- Version intégrale
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
In what he says is the most important piece of environmental writing in his long and award-winning career, Mark Kurlansky, best-selling author of Salt and Cod, The Big Oyster, 1968, and Milk, among many others, employs his signature multi-century storytelling and compelling attention to detail to chronicle the harrowing yet awe-inspiring life cycle of salmon.
-
-
good read
- Écrit par Utilisateur anonyme le 2022-09-12
-
Salmon
- A Fish, the Earth, and the History of Their Common Fate
- Narrateur(s): Mark Kurlansky
- Durée: 10 h et 38 min
- Date de publication: 2020-03-03
- Langue: Anglais
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Prix courant: 23,31$ ou 1 crédit
Prix réduit: 23,31$ ou 1 crédit
-
-
-
The Core of an Onion
- Peeling the Rarest Common Food—Featuring More Than 100 Historical Recipes
- Auteur(s): Mark Kurlansky
- Narrateur(s): Mark Kurlansky
- Durée: 5 h et 8 min
- Version intégrale
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
As Julia Child once said, “It is hard to imagine a civilization without onions.” Historically, she’s been right—and not just in the kitchen. Uniquely flourishing in just about every climate and culture around the world, onions have provided the essential basis not only for sautés, stews, and stir fries, but for medicines, metaphors, and folklore. Abundantly commonplace yet extraordinarily indispensable, the onion is Kurlansky's newest global food fixation as he sets out to explore how and why the crop reigns over Wales to Italy and everywhere in between.
-
The Core of an Onion
- Peeling the Rarest Common Food—Featuring More Than 100 Historical Recipes
- Narrateur(s): Mark Kurlansky
- Durée: 5 h et 8 min
- Date de publication: 2023-11-07
- Langue: Anglais
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Prix courant: 24,59$ ou 1 crédit
Prix réduit: 24,59$ ou 1 crédit
-