Résultats lu par "Sherilyn Watkins" dans Toutes les catégories
-
-
Chef Wilson’s Guide to Canning, Freezing, Smoking, Dehydrating & Salt Curing Wild Game Meat
- Preserve & Store Wild Game, Book 3
- Auteur(s): Mia Wilson
- Narrateur(s): Sherilyn Watkins
- Durée: 3 h et 51 min
- Version intégrale
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
Learn to preserve your wild game meat for long-term storage. Ultimately, meat and game preservation has been around for thousands of years. It’s not a modern concept, and methods of preservation can be found in all ancient societies. For many, this book might seem unnecessary. Why bother preserving wild game in this way? Throw it in the freezer and hope for the best! For me, it’s absolutely an essential part of hunting, cooking, and respecting both the animal you’re consuming and the land it came from.
-
Chef Wilson’s Guide to Canning, Freezing, Smoking, Dehydrating & Salt Curing Wild Game Meat
- Preserve & Store Wild Game, Book 3
- Narrateur(s): Sherilyn Watkins
- Durée: 3 h et 51 min
- Date de publication: 2022-09-01
- Langue: Anglais
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Prix courant: 18,74$ ou 1 crédit
Prix réduit: 18,74$ ou 1 crédit
-