À paraître bientôt
Nourriture et vin
1 - 20 sur 31 résultats-
-
Bitters
- A Spirited History of a Classic Cure-All, with Cocktails, Recipes, and Formulas
- Auteur(s): Brad Thomas Parsons
- Narrateur(s): Tom Beyer
- Durée: 8 h
- Version intégrale
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
A cocktail renaissance has swept across the country, inspiring in bartenders and their thirsty patrons a new fascination with the ingredients, techniques, and traditions that make the American cocktail so special. And few ingredients have as rich a history or serve as fundamental a role in our beverage heritage as bitters. Author and bitters enthusiast Brad Thomas Parsons traces the history of the world's most storied elixir, from its earliest "snake oil" days to its near evaporation after Prohibition to its ascension as a beloved ingredient on the contemporary bar scene.
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Prix courant: 17,53$ ou 1 crédit
Prix réduit: 17,53$ ou 1 crédit
-
-
-
Last Call
- Bartenders on Their Final Drink and the Wisdom and Rituals of Closing Time
- Auteur(s): Brad Thomas Parsons
- Narrateur(s): Tom Beyer
- Durée: 10 h
- Version intégrale
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
Everyone knows the parlor game question asked of every chef and food personality in countless interviews: What is the last meal you'd want to eat before you die? But what does it look like when you pose the question to bartenders? In Last Call, James Beard Award-winning author Brad Thomas Parsons gathers the intriguing responses from a diverse range of bartenders around the country.
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Prix courant: 17,53$ ou 1 crédit
Prix réduit: 17,53$ ou 1 crédit
-
-
-
The Italian Way
- Auteur(s): DK Travel
- Durée: Non communiqué
- Version intégrale
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
In this love letter to the world’s favorite country, you’ll find everything you know and love about Italy: the classic food, the dreamy landscapes, and the Renaissance masterpieces. Along the way, you’ll meet the people who make Italy what it is, the philosophies they live by, and the traditions that make la dolce vita. We all want to live the Italian life. With this book, you’re one step closer.
-
The Italian Way
- Durée: Non communiqué
- Date de publication: 2025-06-24
- Langue: Anglais
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Prix courant: 15,97$ ou 1 crédit
Prix réduit: 15,97$ ou 1 crédit
-
-
-
House of Smoke
- Auteur(s): John T.. Edge
- Durée: 11 h
- Version intégrale
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
In this unflinching and moving memoir, John T. Edge takes us on a quest for home in a South that has both held him close and pushed him away, as he tries and fails and tries again to rewrite the stories he inherited. Born in a house where a Confederate general took his first breath and the Lost Cause narrative was gospel, troubled by the violence he witnessed as a boy, Edge ran from his past, searching for a newer and better South.
-
House of Smoke
- Durée: 11 h
- Date de publication: 2025-09-16
- Langue: Anglais
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Prix courant: 26,23$ ou 1 crédit
Prix réduit: 26,23$ ou 1 crédit
-
-
-
The Best American Food and Travel Writing 2025
- Auteur(s): Jaya Saxena, Bryant Terry
- Durée: 12 h
- Version intégrale
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
The Best American Food and Travel Writing 2025 has descriptive copy which is not yet available from the Publisher.
-
The Best American Food and Travel Writing 2025
- Durée: 12 h
- Date de publication: 2025-10-21
- Langue: Anglais
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Prix courant: 31,92$ ou 1 crédit
Prix réduit: 31,92$ ou 1 crédit
-
-
-
Food for Thought
- Essays and Ruminations
- Auteur(s): Alton Brown
- Narrateur(s): Alton Brown
- Durée: 6 h et 59 min
- Version intégrale
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
From cameraman to chef, musician to food scientist, Alton Brown has had a diverse and remarkable career. His work on the Food Network, including creating Good Eats and hosting Iron Chef America and Cutthroat Kitchen, has resonated with countless viewers and home cooks. Now, he shares exactly what’s on his mind, mixing compelling anecdotes from his personal and professional life with in-depth observations on the culinary world, film, personal style, defining meals of his lifetime, and much more.
-
Food for Thought
- Essays and Ruminations
- Narrateur(s): Alton Brown
- Durée: 6 h et 59 min
- Date de publication: 2025-02-04
- Langue: Anglais
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Prix courant: 19,99$ ou 1 crédit
Prix réduit: 19,99$ ou 1 crédit
-
-
-
Solid Starts for Babies
- How to Introduce Solid Food and Raise a Happy Eater
- Auteur(s): Solid Starts
- Durée: 12 h
- Version intégrale
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
Led by a multidisciplinary team of licensed pediatric feeding professionals, Solid Starts has emerged as the go-to resource for modern families searching for a research-based approach to solid food introduction to babies. In their debut book, they debunk the myth that “baby food” is necessary and show how, from the moment that baby is ready to begin the transition from breast or bottle to solid food, baby can enjoy almost any food—the same food that you want to eat—with some basic safety modifications.
-
Solid Starts for Babies
- How to Introduce Solid Food and Raise a Happy Eater
- Durée: 12 h
- Date de publication: 2025-04-01
- Langue: Anglais
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Prix courant: 25,67$ ou 1 crédit
Prix réduit: 25,67$ ou 1 crédit
-
-
-
Accidentally on Purpose
- Auteur(s): Kristen Kish
- Durée: 12 h et 30 min
- Version intégrale
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
Accidentally on Purpose dives into Kristen Kish’s childhood as a Korean adoptee in the Midwest, finding purpose in kitchens, and becoming the season 10 winner of—and now host—of Top Chef all the while navigating life in the spotlight, coming out in her adult years, and all the life lessons in between.
-
Accidentally on Purpose
- Durée: 12 h et 30 min
- Date de publication: 2025-04-22
- Langue: Anglais
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Prix courant: 27,01$ ou 1 crédit
Prix réduit: 27,01$ ou 1 crédit
-
-
-
The Evin Prison Bakers’ Club
- Surviving Iran's Most Notorious Prisons in 16 Recipes
- Auteur(s): Sepideh Gholian
- Durée: 7 h
- Version intégrale
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
How do you cheer up a woman who has spent hours cleaning prison toilets with a broken mop? The secret is in a tres leches cake. In Iran’s prisons, women endure horrors: they are beaten, interrogated, and humiliated in a thousand ways. Even a whisper to a fellow inmate can be punished. Yet—in spite of anything and everything—they resist: they bake. They console each other, cry together, dance together. The Evin Prison Bakers’ Club is a call to stand up for Woman, Life, Freedom by a woman still fighting for a free Iran.
-
The Evin Prison Bakers’ Club
- Surviving Iran's Most Notorious Prisons in 16 Recipes
- Durée: 7 h
- Date de publication: 2025-05-27
- Langue: Anglais
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Prix courant: 35,05$ ou 1 crédit
Prix réduit: 35,05$ ou 1 crédit
-
-
-
I Regret Almost Everything
- Auteur(s): Keith McNally
- Durée: 10 h et 30 min
- Version intégrale
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
A memoir by the legendary proprietor of Balthazar, Pastis, Minetta Tavern, and Morandi, taking us from his gritty London childhood to his serendipitous arrival in New York, where he founded the era-defining establishments Odeon, Cafe Luxembourg, and Nell’s. Eloquent and opinionated, Keith McNally writes about his stint as a child actor, his travels along the hippie trail, his wives and children, his devastating stroke, and his Instagram notoriety.
-
I Regret Almost Everything
- Durée: 10 h et 30 min
- Date de publication: 2025-05-06
- Langue: Anglais
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Prix courant: 25,08$ ou 1 crédit
Prix réduit: 25,08$ ou 1 crédit
-
-
-
The Anthony Bourdain Reader
- Narrateur(s): TBD
- Durée: 12 h
- Date de publication: 2025-06-03
- Langue: Anglais
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Prix courant: 31,92$ ou 1 crédit
Prix réduit: 31,92$ ou 1 crédit
-
-
-
Care and Feeding
- A Memoir
- Auteur(s): Laurie Woolever
- Narrateur(s): Laurie Woolever
- Durée: 12 h
- Version intégrale
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
In this moving, hilarious, and insightful memoir, Laurie Woolever traces her path from a small-town childhood to working at revered restaurants and food publications, alternately bolstered and overshadowed by two of the most powerful men in the business. But there’s more to the story than the two bold-faced names on her resume: Mario Batali and Anthony Bourdain.
-
Care and Feeding
- A Memoir
- Narrateur(s): Laurie Woolever
- Durée: 12 h
- Date de publication: 2025-03-11
- Langue: Anglais
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Prix courant: 31,92$ ou 1 crédit
Prix réduit: 31,92$ ou 1 crédit
-
-
-
Dirty Kitchen
- A Memoir of Food and Family
- Auteur(s): Jill Damatac
- Durée: 10 h
- Version intégrale
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
Interweaving forgotten colonial history and long-buried indigenous traditions, Dafilmmaker Jill Damatac takes us through her time in America, cooking her way through Filipino recipes in her kitchen as she searches for a sense of self and renewed possibility. With emotional intelligence, clarity, and grace, Dirty Kitchen explores fractured memories to ask questions of identity, colonialism, immigration, belonging, and to find ways in which the ritual, tradition, and comfort of food, can answer them.
-
Dirty Kitchen
- A Memoir of Food and Family
- Durée: 10 h
- Date de publication: 2025-05-06
- Langue: Anglais
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Prix courant: 25,08$ ou 1 crédit
Prix réduit: 25,08$ ou 1 crédit
-
-
-
Cellar Rat
- My Life in the Restaurant Underbelly
- Auteur(s): Hannah Selinger
- Narrateur(s): Hannah Selinger
- Durée: 9 h
- Version intégrale
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
Hannah Selinger chronicles her rise and fall in the restaurant business, beginning with the gritty hometown pub where she fell in love with the industry and ending with her final post serving celebrities at the Hamptons classic Nick & Toni’s. In between, listeners will join Selinger on her emotional journey as she learns the joys of fine fine dining, the allure and danger of power, and what it takes to walk away from a career you love when it no longer serves you.
-
Cellar Rat
- My Life in the Restaurant Underbelly
- Narrateur(s): Hannah Selinger
- Durée: 9 h
- Date de publication: 2025-03-25
- Langue: Anglais
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Prix courant: 27,01$ ou 1 crédit
Prix réduit: 27,01$ ou 1 crédit
-
-
-
Women on Food
- Charlotte Druckman and 115 Writers, Chefs, Critics, Television Stars, and Eaters
- Auteur(s): Charlotte Druckman
- Narrateur(s): Jensen Olaya
- Durée: 17 h
- Version intégrale
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
Exploring issues from the #MeToo movement, gender bias in division of labor and the workplace, and the underrepresentation of women of color in leadership, to cultural trends including food and travel shows, the intersection of fashion and food, and the evolution of food writing in the last few decades, Women on Food brings together food's most vital female voices.
-
Women on Food
- Charlotte Druckman and 115 Writers, Chefs, Critics, Television Stars, and Eaters
- Narrateur(s): Jensen Olaya
- Durée: 17 h
- Date de publication: 2025-04-29
- Langue: Anglais
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Prix courant: 26,30$ ou 1 crédit
Prix réduit: 26,30$ ou 1 crédit
-
-
-
Nonna's House
- Cooking and Reminiscing with the Italian Grandmothers of Enoteca Maria
- Auteur(s): Jody Scaravella, Elisa Petrini
- Durée: 2 h et 30 min
- Version intégrale
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
At Enoteca Maria, the chefs are nonne, or Italian grandmothers, whose culinary expertise comes from years of cooking for their families. Now, they invoke the food wisdom, artisanal methods, and recipes—handed down for generations—that are indigenous to their regions of Italy. Each nonna/chef creates her menu from whatever looks inspiring in her pantry—spontaneously, the way family meals evolve. Here are the recipes and stories from the kitchen at Enoteca Maria, a beautiful compendium of food and nostalgia, capturing flavors from the heart of Italy.
-
Nonna's House
- Cooking and Reminiscing with the Italian Grandmothers of Enoteca Maria
- Durée: 2 h et 30 min
- Date de publication: 2025-04-22
- Langue: Anglais
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Prix courant: 14,46$ ou 1 crédit
Prix réduit: 14,46$ ou 1 crédit
-
-
-
A Beginner's Guide to Cooking Therapy
- Auteur(s): Debra Borden
- Durée: Non communiqué
- Version intégrale
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
Learn how to harness the power of cooking therapy, a powerful tool to improve self-esteem, form healthy habits, and cultivate calm, with recipes and step-by-step instructions. In Cooking As Therapy, licensed clinical social worker and Sous Therapist Debra Borden provides you with all the tools and techniques to have therapy sessions in the comfort of your own kitchen.
-
A Beginner's Guide to Cooking Therapy
- Durée: Non communiqué
- Date de publication: 2025-10-14
- Langue: Anglais
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Prix courant: 17,53$ ou 1 crédit
Prix réduit: 17,53$ ou 1 crédit
-
-
-
美食の教養――世界一の美食家が知っていること
- Durée: 10 h et 14 min
- Date de publication: 2025-05-23
- Langue: Japonais
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Prix courant: 38,18$ ou 1 crédit
Prix réduit: 38,18$ ou 1 crédit
-
-
-
The New York Times Essential Book of Cocktails
- Over 400 Classic Drink Recipes With Great Writing from The New York Times
- Auteur(s): Steve Reddicliffe, Jennifer Finney Boylan, Rosie Schaap
- Narrateur(s): John Behrens, Paige McKinney
- Durée: 3 h
- Version intégrale
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
From minimalist cocktails to classic renditions, become the toast of the town who knows how to mix the perfect drink. This updated edition contains more than 400 classic and contemporary craft cocktail recipes, paired with exceptional writing and the authoritative voice of The New York Times.
-
The New York Times Essential Book of Cocktails
- Over 400 Classic Drink Recipes With Great Writing from The New York Times
- Narrateur(s): John Behrens, Paige McKinney
- Durée: 3 h
- Date de publication: 2025-08-12
- Langue: Anglais
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Prix courant: 19,37$ ou 1 crédit
Prix réduit: 19,37$ ou 1 crédit
-
-
-
Dining Out
- First Dates, Defiant Nights, and Last Call Disco Fries at America's Gay Restaurants
- Auteur(s): Erik Piepenburg
- Durée: 9 h et 30 min
- Version intégrale
-
Au global
-
Performance
-
Histoire
Through the eyes of a reporter and the stomach of a hungry gay man, Dining Out examines the rise, impact and legacies of the nation's gay restaurants past, present, and future, connecting meals with memories. Hamburger Mary’s, Florent, a suburban Denny’s queered by kids: Piepenburg explores how these and many other gay restaurants, coffee shops, diners and unconventional eateries have charted queer placemaking and changed the modern LGBTQ civil rights movement for the better.
-
Dining Out
- First Dates, Defiant Nights, and Last Call Disco Fries at America's Gay Restaurants
- Durée: 9 h et 30 min
- Date de publication: 2025-06-03
- Langue: Anglais
Échec de l'ajout au panier.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de l'ajout à la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec de la suppression de la liste d’envies.
Veuillez réessayer plus tardÉchec du suivi du balado
Ne plus suivre le balado a échoué
Prix courant: 27,01$ ou 1 crédit
Prix réduit: 27,01$ ou 1 crédit
-