Homestead Basics

13 livres dans la série
4.5 out of 5 stars 2 évaluations

Homestead Basics Description

The Homestead Basic Series is a collection of works that answer the often-asked questions of individuals trying to start living more self-sufficiently.

Each book in this set holds solid information geared toward beginning hobbyist.

  • The basics of raising backyard chickens
  • The basics of raising backyard rabbits
  • The basics of beginning beekeeping
  • The basics of homemade cheesemaking
  • The basics of making homemade wine and vinegar
  • The basics of homemade cleaning supplies
  • The basics of baking
  • The basics of food preservation
  • The basics of food storage
  • The basics of cooking meat
  • The basics of make ahead mixes
  • The basics of beginning leatherwork

Check out this series. It is packed with valuable information that will jumpstart your journey to being more sustainable and self-sufficient.

©2020 David Nash (P)2020 David Nash
Voir plus Voir moins
Liste de produits
  • Livre 1-6

    • Books 1-6: How to Raise Chickens, Rabbits, and Bees in Your Backyard as Well as How to Make Homemade Cheese, Tofu, Wine, Vinegar, and Cleaning Supplies
    • Auteur(s): David Nash
    • Narrateur(s): Robert Asher
    • Durée: 6 h et 12 min
    • Date de publication: 2020-12-30
    • Langue: Anglais
    • Pas de évaluations

    Prix courant: 25,00$ ou 1 crédit

    Prix réduit: 25,00$ ou 1 crédit

  • Livre 1

    Prix courant: 8,71$ ou 1 crédit

    Prix réduit: 8,71$ ou 1 crédit

  • Livre 2

    Prix courant: 8,71$ ou 1 crédit

    Prix réduit: 8,71$ ou 1 crédit

  • Livre 3

    • How to Start, Manage, and Harvest Honey from Your Hive Includes Many DIY Beekeeping Tools (Homestead Basics, Book 3)
    • Auteur(s): David Nash
    • Narrateur(s): Robert Asher
    • Durée: 1 h et 36 min
    • Date de publication: 2020-09-28
    • Langue: Anglais
    • 4 out of 5 stars 1 évaluation

    Prix courant: 8,71$ ou 1 crédit

    Prix réduit: 8,71$ ou 1 crédit

  • Livre 4

    • How to Make and Store Hard and Soft Cheeses, Yogurt, Tofu, Cheese Cultures, and Vegetable Rennet (Homestead Basics, Book 4)
    • Auteur(s): David Nash
    • Narrateur(s): Robert Asher
    • Durée: 1 h et 6 min
    • Date de publication: 2020-11-05
    • Langue: Anglais
    • Pas de évaluations

    Prix courant: 8,71$ ou 1 crédit

    Prix réduit: 8,71$ ou 1 crédit

  • Livre 5

    Prix courant: 4,95$ ou 1 crédit

    Prix réduit: 4,95$ ou 1 crédit

  • Livre 6

    Prix courant: 4,95$ ou 1 crédit

    Prix réduit: 4,95$ ou 1 crédit

  • Livre 7

    Prix courant: 4,95$ ou 1 crédit

    Prix réduit: 4,95$ ou 1 crédit

  • Livre 8

    Prix courant: 8,71$ ou 1 crédit

    Prix réduit: 8,71$ ou 1 crédit

  • Livre 9

    Prix courant: 8,71$ ou 1 crédit

    Prix réduit: 8,71$ ou 1 crédit

  • Livre 10

    Page de couverture de The Basics of Cooking Meat
    • The Basics of Cooking Meat

    • Auteur(s): David Nash
    Indisponible sur Audible.ca

  • Livre 11

    Prix courant: 8,71$ ou 1 crédit

    Prix réduit: 8,71$ ou 1 crédit

  • Livre 12

    Prix courant: 4,95$ ou 1 crédit

    Prix réduit: 4,95$ ou 1 crédit

VOTRE PREMIER LIVRE AUDIO GRATUIT VOUS ATTEND

Votre premier livre audio gratuit vous attend.

L'abonnement ne coûte que 14,95$/mois + taxes applicables, et les 30 premiers jours sont gratuits. Annulable en tout temps.